dimecres, 27 de maig del 2015

TALLER DE CIRC

PER ACOMIADAR EL PROJECTE DEL CIRC VAM TENIR UNS CONVIDATS MOLT ESPECIALS: EN JAUME I LA LAURA. ENS VAM OFERIR UN TASTET DE MÀGIA, MISTERI, EQUILIBRIS, IMAGINACIÓ, ACROBÀCIES... ENS HO VAM PASSAR GENIAL, VEUREU ELS MOMENTS D'ALEGRIA QUE VAM VIURE JUNTAMENT AMB ALGUNS PARES QUE VAN PODER VENIR A VEURE'NS.

FUNAMBULISTES

ELS ARTISTES QUE VAN PER LA CORDA FLUIXA SÓN ELS FUNAMBULISTES. NOSALTRES HO VAM PROVAR SOBRE UNA CORDA ( QUE TOCAVA AL TERRA) PERÒ JA ENS VA COSTAR FORÇA AGUANTAR L'EQUILIBRI.COM S'HO DEUEN FER?

ACRÒBATES

EL MÓN DEL CIRC ÉS PLE D'EQUILIBRISTES I ACROBATES, QUE AMB EL SEU COS FAN ALLÒ IMPENSABLE. NOSALTRES ENS VAM ATREVIR A PRACTICAR L'ACROSPORT, FENT FIGURES AMB EL NOSTRE COS.

MALABARISTES

DESPRÈS DE FER UN TALLER DE PILOTES DE MALABARS, LES VAM POSAR EN PRÀCTICA. AQUESTA VEGADA VAN VENIR LA MAI I LA MELISSA ( PRACTICANTS) QUE EREN UNES ESPECIALISTES. ARA NOMÉS ENS QUEDA PRACTICAR, I PRACTICAR, I PRACTICAR....

ELS PALLASSOS DE P5

LA IVETTE VA VENIR A FER-NOS UN TALLER DE CLOWN PER COMENÇAR A ENDINSAR-NOS A L'APASSIONANT MÓN DEL CIRC. ENTREU I MIREU QUINS PALLASSOS ESTEM FETS.

dimecres, 20 de maig del 2015

SORTIDA AL PARC DE LES FORQUIES: P 4 A

El dimecres de la setmana passada, els nens i nenes de P 4 A hem fet l' última sortida pels voltants de l'escola. Aquesta vegada hem estat jugant al Parc de les Forques, i ens ho hem passat molt bé. Donem les gràcies a l'àvia de l' Iker que ens ha acompanyat en totes les sortides!!!

divendres, 15 de maig del 2015

P3B: SORTIDA DE PRIMAVERA.

AQUESTA SETMANA HEM ANAT A OBSERVAR COM HA FLORIT LA PRIMAVERA AL NOSTRE ENTORN. MIREU QUE BÉ ENS HO HEM PASSAT!!!!

Quèn li passa a l'ou?

La setmana passada vam posar un ou a dins d'un got amb vinagre, per descobrir què li passava al cap de 7 dies. Hem descobert que l'ou s'ha tornat tou, i ara bota com una pilota!! Que divertit!

dijous, 14 de maig del 2015

COLÒNIES DE P4

Els nens i nenes de P4, els dies 8 i 9 de Maig van anar de colònies per Figueres, i es van quedar una nit a dormir al cole. Ens van venir a visitar uns follets, a qui vàrem ajudar a trobar uns tresors. Ens ho vam passar SÚPER BÉ!!!!! Ah! moltíssimes gràcies a les mames que ens van venir a fer el sopar, l'esmorzar i el dinar. Estava boníssim tot! Aquí teniu una bona mostra del que van fer els vostres fills.


dilluns, 11 de maig del 2015

Sortida P4 B : flors i insectes

Els nens de P4 B també vàrem anar al camp a recollir floretes i diferents insectes. Va ser molt divertit!!!


dimarts, 5 de maig del 2015

Un experiment preciós

La setmana passada vam experimentar amb els colors. Abans de començar l'experiment vam expressar les nostres hipòtesis, i les nostres idees sobre el que pensàvem que passaria. Tot seguit vam iniciar l'experiment: vam posar llet dins d'un recipient, tot seguit hi vam posar unes gotes de colorant, i finalment vam tocar aquest colorant alimentici amb bastonets de les orelles que tenien sabó. La reacció va ser impressionant!! El colorant marxava!! Ens ho vam passar molt bé!

Experimentem amb aigua, gel i sal

Fa uns dies vam iniciar el projecte d'aquest tercer trimestre fent el primer experiment. Vam posar aigua i un glaçó de gel a dins d'un got. Es tractava d'enganxar el glaçó amb un fil, després de posar sal a dins del got. Nosaltres no vam tenir gaire sort, i l'experiment no ens va sortir bé. Però de totes maneres, ho podem tornar a intentar una altra vegada.