dijous, 26 de febrer del 2015

PEDRES FELICES P.4 A

Els nens i nenes de P4 A van pintar unes pedres a la caixa de valors, amb una cara somrient, són pedres felices, que ahir vàrem alliberar pels voltants de l'escola. Qui tingui la sort de trobar-ne una serà feliç.

divendres, 20 de febrer del 2015

P5B: ALLIBEREM PEDRES FELICES

Avui divendres, els nens i nenes de P5B, també hem sortit pels voltants de l'escola, per a alliberar les pedres felices que a la caixa de valors vàrem pintar. Volem fer feliços a molta gent.

dijous, 19 de febrer del 2015

PERRUQUERIA I ESTÈTICA a la CASETA

Aquest trimestre, a l'AMBIENT DE LA CASETA podem jugar a representar rols de dos oficis. Hem inaugurat PERRUQUERIA i ESTÈTICA. Mireu com pentinem, rentem els cabells, tenyim, maquillem, pintem les ungles, fem massatges... Tot plegat permet potenciar el contacte, la confiança amb un mateix i amb els altres, el coneixement del propi cos, la creativitat, la precisió i la motricitat fina, la combinació de colors, la transformació amb personatges...i moltes coses més! Mireu que guapos i guapes estem!

PROJECTE MARROC P4 A: Te amb pastes i Henna

Les mares de la Chiffa, la Nabila i de l'Ibrahim ens han preparat una tarda deliciosa. Mireu quines cares! Tot estava boníssim! Moltes gràcies a totes!!!

PROJECTE MARROC P4 A: Visita de l'Abdel

El pare de l'Ismael ha vingut a la classe a explicar-nos moltes coses del Marroc. Ens ha ensenyat lletres, números, colors, un conte, objectes típics... Moltes gràcies Abdel! Ens ho hem passat molt bé!

P3 A a la classe de "manetes"

Els nens i nenes de P3 A, hem anat a jugar a la classe de manetes, on hem fet coses noves i molt divertides. Mireu quines fotos més boniques que ens van fer!!!

REVISTA iINFANTIL 1r trimestre

divendres, 13 de febrer del 2015

FESTA DE CARNESTOLTES

I PER FÍ, COM TOT S'ACABA, HA ARRIBAT L'ÚLTIM DIA. TOTA L'ESCOLA ENS HEM DISFRESSAT, HEM PASSEJAT I BALLAT. I EL POBRE REI TITUS HA ACABAT BEN MAL PARAT.

DIJOUS LLARDER

EL DIJOUS A LA TARDA HEM COMPARTIT UN BON BERENAR EN EL PATI DELS NENS GRANS.

P3 B : DISFRESSES A LA SALA DE PSICO.

P3B AQUESTA SETMANA DE CARNAVAL ENS HEM DISFRESSAT . MIREU QUE BÉ ENS HO PASSEM!!

AMBIENT D'ART

Mireu algunes de les propostes que hem estat realitzant aquest trimestre a l’ambient dels artistes.

dijous, 12 de febrer del 2015

SORTIDA D'HIVERN: P4 B

ELS NENES I NENES DE P4 B, VÀREM ANAR A VEURE I COMPARAR ELS ARBRES QUE A L'OCTUBRE HAVÍEM OBSERVAT. HEM VIST QUE ALGUNS CONSERVEN LES FULLES, PERÒ D'ALTRES LES HAN PERDUT. MIREU QUÈ BÉ ENS HO HEM PASSAT!

SETMANA DE CARNESTOLTES: DIA 4

EL DIJOUS HEM ARRIBAT TOTS A ESCOLA VESTITS D'ESPORTISTA: FUTBOLISTES, ATLETES, CICLISTES, NADADORS...TOTS ESTEM EN FORMA!!!

dimecres, 11 de febrer del 2015

Setmana de Carnestoltes: dia 3

EL DIMECRES A L'ESCOLA HEM ARRIBAT VESTITS AMB PIJAMA.MIREU QUINES FOTOS!!!

dimarts, 10 de febrer del 2015

SORTIDA P 5 : LES PEDRES FELICES

EL DIVENDRES PASSAT ELS NENS I NENES DE P5 A, VÀREM FER UNA SORTIDA PEL VOLTANT DE L'ESCOLA PER A DEIXAR-HI LES PEDRES QUE A L'HORA DE VALORS HAVÍEM PINTAT. ESPEREM QUE QUI LES TROBI VAGI CONTINUANT LA CADENA, I AIXÍ FER FELIÇ A MOLTA GENT.

SETMANA DE CARNESTOLTES: DIA 2

I EL DIMARTS HEM ARRIBAT AMB LA CARA PINTADA D'ANIMAL: GATS, GOSSOS, PAPALLONES, TIGRES, LLEONS... QUÈ DIVERTIT!!!

Setmana de Carnestoltes: dia 1

EL DILLUNS HEM ARRIBAT TOTS AMB LA ROBA INTERIOR AL CAP: CALCETES,CALÇOTETS, MITJONS, MITGES... MIREU QUIN GOIG FEM...

dilluns, 9 de febrer del 2015

ARRIBA EL REI TITUS!!!

Aquest divendres a la tarda vàrem tenir una sorpresa: va arribar el Rei Carnestoltes, en Titus, que es quedarà amb nosaltres tota la setmana. Els nens i nenes de 6è, tot cantant, ens van explicar les consignes que en Titus ens demana aquesta setmana. Quina setmana més boja!!! súper divertit!!!

dijous, 5 de febrer del 2015

SORTIDA D'HIVERN : P 5 B

Divendres passat els nens i nenes de P5 B , van sortir de l'escola per a veure els arbres a l' hivern. Vàrem veure que n'hi han alguns que continuen tenint fulles, en canvi d'altres ja no en tenen cap, han caigut totes. A continuació hem anat al pati de l'escola a dibuixar  l'arbre que més ens ha agradat. Aquí teniu un recull de fotos de l'activitat.