dijous, 29 de gener del 2015

SORTIDA D'HIVERN P4 A

Els nens i nenes de P4 A hem anat a veure els arbres que vam observar a la tardor. Vam comprovar que ara a l'hivern alguns han perdut les fulles. També vam descobrir un camí secret que ens va portar a darrera de l'escola! Mireu, mireu!

dijous, 22 de gener del 2015

P3B FEM PSICOMOTRICITAT AMB GLOBUS!!

ELS HEM CLASSIFICAT PER COLORS, HEM RECORDAT LES PARTS DEL COS, HEM POSAT ELS GLOBUS A DINS I A FORA LA ROTLLANA I HEM JUGAT LLIUREMENT. MIREU QUE BÉ ENS HO HEM PASSAT!

SORTIDA A LA PERRUQUERIA: P. 4 B

La classe de P.4 B, vam anar ahir a la perruqueria del barri, on la Sònia ens va rebre molt bé i ens va explicar moltes coses del seu ofici de perruquera, també vam veure cóm treballava, ens va ensenyar els estris que fa servir,i vàrem fer algunes fotos. A la sortida observàrem altres oficis que tenim al voltant.

dilluns, 19 de gener del 2015

AMBIENT DE LA CASETA

Els nens i nenes de P3, P4 i P5 han jugat a la cuina, al menjador, a l'habitació, a estendre roba, a planxar... Aquí teniu un recull de fotos del primer trimestre. Mireu que bé s'ho han passat!

P3B JUGUEM AMB L’ESPUMA.

Mireu que bé ens ho hem passat fent traç amb l’espuma. Ha sigut una tarda molt divertida!!!

divendres, 16 de gener del 2015

ELS NENS I NENES DE P3A APRENEM LES LLETRES!

ELS NENS I NENES DE P3A APRENEM LES LLETRES D'UNA FORMA MOLT DIVERTIDA I ORIGINAL, MENTRE JUGUEM AMB L'ESPUMA D'AFEITAR FEM LLETRES DEL NOSTRE NOM I EN DIEM EL SEU SO. MIREU QUE BÉ ENS HO PASSEM!

dijous, 15 de gener del 2015

P 4 A va a la perruqueria

Els nens i nenes de P 4 A han anat a la perruqueria del barri, a veure com treballa la Sònia. Ens ha ensenyat on renta els cabells, els secadors, els raspalls, pintes... Ens ha agradat molt!!!

dimecres, 14 de gener del 2015

A P3 APRENEM A RECICLAR!

Aquesta setmana la sortida de l’entorn ha sigut anar a portar als contenidors de reciclar tots els materials que abans hem classificat a la classe. També hem aprofitat per anar a veure els arbres a l’hivern i observar les muntanyes nevades.

divendres, 9 de gener del 2015

sortida d'hivern. P.5A

Els nenes i nenes de P5A, hem sortit per a veure i dibuixar els mateixos arbres que al mes d'Octubre, quan justament començava la tardor, havíem ja visitat: hem pogut comprovar que alguns arbres havien perdut totes les fulles, però d'altres no. Després al arribar a l'escola hem anat al pati a dibuixar els arbres que allà hi tenim. Mireu quines fotos més boniques!!!