dimarts, 23 de desembre del 2014

Revista Educació Infantil

El Tió ja ha cagat !

Ahir, dia 22, els nostres Tiós ens van cagar joguines per cada nen d'educació infantil. Moltes gràcies Tió , esperem que l'any que ve retorneu. Tots els nens de P.3, P.4 i P.5 us estem molt agraïts!!!

Han arribat els patges !!!

A l'escola l'Amistat el divendres passat van arribar els Patges de ses Magestats, els Reis de l'Orient. Els nens i nenes d'Infantil els vàrem entregar una carta amb els nostres desitjos. Va ser molt emocionant.

dijous, 18 de desembre del 2014

PROJECTE "LES FLORS" P.4 B

Els nens i nenes de P4 B han treballat aquest trimestre el projecte de les flors. Han après moltes coses i han fet un munt d'activitats: hem jugat amb el nom i fotos de diverses flors, hem fet jocs per l'ordinador, hem vist vídeos,les hem dibuixat, inclús hem plantat llavors. Ha sigut molt divertit!!! Aquí teniu una petita mostra del que hem fet.

dimecres, 17 de desembre del 2014

FEM TORRONS: P. 4

L'Enric, pare de l'Adrià, que és cuiner, ha vingut a fer una recepta de torrons de xocolata. Si ho voleu fer a casa necessiteu: xocolata negra, xocolata amb llet, oli i cereals d'arròs inflat de xocolata. Primer trossegeu les dues xocolates i poseu-les en un bol amb una mica d'oli. Després cap al microones i quan la xocolata està desfeta hi afegiu els cereals. Ho remeneu i ho poseu en un motlle. Per acabar, cal deixar-ho una estona a la nevera i ja estan a punt per menjar!! Moltes gràcies Enric!! Estaven boníssims!

dilluns, 15 de desembre del 2014

Sortida P.5 B: mitjans de transport

El divendres els nens de la classe de P.5 B van sortir de l'escola per a observar i classificar els diferents mitjans de transport. Vàrem dividir-nos en tres grups, i comptàvem cada mitjà de transport que véiem. Després a la classe vàrem fer la posada en comú i el recompte final en una graella. Ens ho hem passat súper bé!!

HA ARRIBAT EL TIÓ !!!

Avui els nens i nenes d'Educació Infantil hem tingut una visita inesperada: han arribat dos tiós, però com s'han amagat molt bé, ens ha costat molt trobar-los. Quina alegria hem tingut! Com tenien fred els hem posat una manteta. Ara els haurem de donar de menjar. Estem molt i molt contents!

ESTAMPACIÓ DE TARDOR: P. 4 A

“GROC, VERMELL, TARONJA I MARRÓ SÓN ELS COLORS DE LA TARDOR”. Aprofitant aquesta dita hem estampat aquests colors amb productes de temporada per decorar la taula del racó de la tardor. També hem estampat amb esponges per fer un quadre amb un arbre de tardor. I a més també hem fet uns mòbils de tardor estampant plats de cartró amb esponges! Mireu com ha quedat!

TASTETS DE TARDOR : P.4 A

Ja s'acaba la tardor i us volem mostrar un petit recull d'alguns productes que hem menjat: magranes, moniatos, carbassa, fruits secs...També hem aprofitat per descobrir sensacions, textures, formes, colors, olors, sabors...

divendres, 12 de desembre del 2014

Animals fets amb plastilina

Aquesta setmana han vingut la Marga i la mare de la Maria a ensenyar-nos com fer animals amb la plastilina. Ha estat una activitat molt interessant, i d'aquesta manera hem acabat el projecte d'aquest trimestre. Hem aprofitat aquestes obres d'art per fer una exposició perquè tots els alumnes d'infantil i els pares poguèssin veure-ho. Mireu que bonic!!

dijous, 11 de desembre del 2014

Sortida P5A : mitjans de transport

Els nens i nenes de P.5 A vam sortir de l'escola per observar els diferents mitjans de transport i recollir-ho, en petits grups, anotant els vehicles que vèiem, per a després a la classe fer el recompte final. Aquí teniu una petita mostra del procés que vàrem seguir. Va ser molt divertit!!!

divendres, 5 de desembre del 2014

Què mengem per esmorzar?

Aquesta setmana hem mirat els tipus d'esmorzars que portem a l'escola, i hem investigat si mengem sa o no. La caixa de les matemàtiques ens va portar aquesta pregunta, i entre tots vam confeccionar l'estadística per compatabilitzar els diferents tipus d'esmorzar. Hem comprovat que la majoria dels nens/es de P5B mengem entrepans.

dijous, 4 de desembre del 2014

Sortida P 4 B: lletres

Els nens i nenes de P4 B han sortit, aquest dimecres, pels voltants de l'escola. El motiu de la sortida era fixar-nos bé en totes les lletres que trobem, i intentar llegir-les. N'hem descobert moltes!!! Ens ho hem passat molt bé!

dimarts, 2 de desembre del 2014

Sortida P5 B: figures geomètriques

Els nens i nenes de P5 B, el divendres vàrem fer una sortida pels voltants de l'escola. El motiu era observar i discriminar les diferents figures geomètriques que trobéssim pels carrers. Per això ens vàrem dividir en 4 grups, dirigits cada un per un adult, cada grup anava anotant les figures que trobaven en un full. Una vegada a la classe vam fer la posada en comú amb l'ajuda de la pissarra digital. Hem après molt i ha sigut molt divertit!!!