divendres, 28 de novembre del 2014

Exposició:" les petjades de la Nora " (P 5)

Els nens de P.5 vàrem fer una sortida en autobús al Centre Cívic " la creu de la mà" per veure una exposició molt interessant i entranyable per nosaltres, totes les sabatetes de la nostra companya Nora, així com uns quadres pintats per ella mateixa. La Nora ens va guiar i explicar molt bé tot el que vèiem. Moltíssimes gràcies Nora!!! Ens ha agradat molt.

P3A ANEM A VEURE NÚMEROS!

Els nens i nenes de P3A hem sortit de l'escola per veure quins números trobàvem al voltant de l'escola. N'hem trobat que estaven molt amagats, però som uns grans observadors.

dimecres, 26 de novembre del 2014

COMISSIÓ DE FESTES

Et necessitem a tu!!!!!

Pare, mare o familiar divertit, amb ganes i idees...per començar a organitzar el carnaval de l'Amistat 2015. 

Fes que sigui especial i inoblidable pel teu fill/filla i per tota la Comunitat. 

Interessats/des ens trobem DIMARTS 16 DE DESEMBRE a les 16:30h a la SALA DE MESTRES

Moltes gràcies.

dimarts, 25 de novembre del 2014

EN PATUFET a P4 A

L'Èlia i la seva mare s'han convertit en “contacontes”. Ens han explicat el conte d'EN PATUFET amb sopreses que sortien de la seva maleta. Després ens ha ajudat a fer una cara molt divertida de Patufet amb barretina! Moltes gràcies Eva per compartir aquesta experiència amb nosaltres! Ens ha agradat molt!

A P3B FEM CRISPETES!!!

AQUESTA SETMANA HEM OBSERVAT PANOTXES I HEM DESCOBERT COM EL BLAT DE MORO ES CONVERTIA EN CRISPETES!!! MMMMM QUE BONES!!!!

divendres, 21 de novembre del 2014

Sortida P5 A: figures geomètriques

La classe de P.5 A, com acostuma a fer els divendres, van sortir pels voltants de l'escola , aquesta vegada varen anar a descobrir figures geomètriques. En van trobar moltes. Ens ho vàrem passar molt bé i van aprendre molt!!!

dijous, 20 de novembre del 2014

Decorem la caixa de la calma

Avui, entre tots, hem decorat la caixa de la calma que tenim a la classe. Hem dibuixat un monstre de colors i l'hem enganxat a la caixa, també l'hem pintada. Ho hem fet tot amb el color verd, perquè és el color del monstre de la calma. Mireu que bonica!! A dins, hi ha molts objectes que ens ajuden a estar tranquils i a fer massatges: plomes, postures de ioga, un saquet d'olor, una ampolla màgica, etc.

Primera Assemblea d' Educació Infantil

El divendres dia 7 a la tarda els nens i nenes de'educació infantil, van fer la primera assemblea del curs. Va ser molt interessant. Vàrem decidir moltes coses. Mireu cóm escoltàvem als nostres companys!!!

Sortida de P. 4 A: lletres i números

Els nens i nenes de P.4 A, hem tornat a sortir pels voltants de l'escola, hem buscat lletres i números, n'hem trobat molts. Com ja sóm grans en reconeixem molts. Mireu quines fotos!!

Sortida a la Fageda: 13 de Novembre

Els nens de P.3 P.4 i P.5 dels grups B, també vàrem anar a la Garrotxa: vam pujar amb trenet, vàrem visitar una granja de vaques, i per últim vam dinar i passejar per la Fageda d'en Jordà. Divertidíssim!!! Inolvidable!!!

dimecres, 19 de novembre del 2014

TASTEM MÉS FRUITES DE TARDOR : EL CODONY I EL CAQUI.
P3B DESCOBERTA A L’ENTORN DE L’ESCOLA. AVUI HEM TROBAT MOLTS NÚMEROS I ARBRES.

diumenge, 16 de novembre del 2014

EN PATUFET

EN GUILLEM, EL PARE DE LA NAIA, HA VINGUT A EXPLICAR-NOS EL CONTE D'EN PATUFET AMB TITELLES. ENS HA AGRADAT MOLT!!!! MOLTES GRÀCIES.

divendres, 14 de novembre del 2014

Sortida a la Fageda: dimecres 12

Els nens i nenes de P3, P4 i P5 A, vam anar d'excursió a la Garrotxa. Va ser molt divertit: vam pujar al trenet "tricu-tricu", que ens va portar a una granja, on vam veure i aprendre moltes coses sobre les vaques,i també vam veure conills, gallines i oques. Al migdia vàrem anar a la Fageda d'en Jordà. Una excursió fantàstica!!!

dijous, 13 de novembre del 2014

SORTIM A VEURE LES LLETRES DELS CARRERS I DE L'ENTORN

Els nens i nenes de P3A hem sortit de l'escola per veure si trobàvem lletres al nostre entorn. Ha estat molt interessant i com que som molt observadors n'hem trobat un munt. I també hem trobat molts números!

divendres, 7 de novembre del 2014

TALLERS DE LA CASTANYADA

El dia 30 d'Octubre vam celebrar la castanyada a l'escola. Al matí els nens i nenes d'infantil van fer tres tallers: jocs, danses i manualitat. Va ser molt divertit!!!

Ens visita l'àvia de la Lola

El dijous a la tarda va venir a l'aula la Cecilia, àvia de la Lola, que viu a Argentina i ha vingut uns dies a Catalunya. És artísta plàstica i ens va ajudar a muntar un mapa mundial.Hi va dibuixar els 5 continents i els alumnes ho van decorar amb persones, animals i tipus de cases, en funció del continent. Moltes gràcies Cecilia

dijous, 6 de novembre del 2014

Sortida P4 B : els números

Els nens de la classe de P4 B,va sortir dimecres passat per a mirar i fotografiar tots els números que veiéssim pel voltnt de l'escola. N'han trobat molts. Mireu les fotos i veureu què bé ens ho vam passar!!!

P3A : el conte del Patufet

Els nens i nenes de P3 A han escoltat el conte del Patufet. Els ha agradat molt!!! Mireu com escolten el conte i veuen els diferents personatges.

Sortida P3B: anem a veure lletres

P3B FA UNA SORTIDA PER DESCOBRIR LES LLETRES DEL CARRER. DILLUNS A LA TARDA CADA QUINZE DIES SORTIM AL VOLTANT DE L’ESCOLA. AVUI HEM DESCOBERT MOOOOLTES LLETRES I NÚMEROS, TAMBÉ HEM VIST GALLS, GALLINES I OQUES. I HEM POGUT GAUDIR DELS COLORS DE LA TARDOR.

dilluns, 3 de novembre del 2014

HEM TASTAT ELS MONIATOS!!!!!!

A LA CLASSE DE P3B HEM MENJAT UN FRUIT DE LA TARDOR: EL MONIATO. MIREU QUE BÉ ENS HO HEM PASSAT.