dilluns, 30 de juny del 2014

GRADUACIÓ DELS NENS DE P5

I com tot arriba, i els nens es van fent grans, el dia 20 de Juny, vàrem graduar als nens més grans d'educació infantil. Què us vagi molt bé pel pis de dalt, P5, A REVEURE!!!

FESTA DE L'ESCUMA

I VA ARRIBAR L'ÚLTIM DIA DE CLASSE. i PER ACOMIADAR AQUEST CURS TAN DIVERTIT, RES MILLOR QUE UNA BONA FESTA. MIREU QUÈ BÉ ENS HO VAM PASSAR!!!

dimarts, 17 de juny del 2014

Pollets a la classe dels dinosaures!

Hem tingut la sort de tenir una incubadora a la classe i hem pogut viure tot el procés de naixement i creixement dels pollets. Dels 12 ous que teníem han nascut 7 pollets! Estem molt contents de tenir-los a classe i cuidar-los cada dia. Van néixer el dia 28 de maig després de passar-se 21 dies a l'incubadora. Mireu a les fotos tot el procés i veureu com s'han fet grans! Al principi els teniem amb molta escalfor a dins d'una sabata i amb la llum encesa tot el dia! Ara que són més grans ja els hi hem construït una casa amb caixes al pati i cada dia algú té la sort d'emportar-se els pollets a casa seva! Ens agrada molt tenir-los entre nosaltres i li hem de donar les GRÀCIES a la MARGA per regalar-nos aquesta experiència inoblidable!

divendres, 13 de juny del 2014

Piscina P3

Per fí ens hem pogut banyar tots els nens i nenes de P3. Ha sigut molt divertit. Ens ha encantat. Mireu que bé ens ho hem passat!!!

dimarts, 10 de juny del 2014

Piscina P4

Ara els ha tocat piscina als nens i nenes de P4. L'aigua estava molt bona. Què bé ens ho hem passat!!!

Piscina P5

Els nens i nenes de P5 van ser els primers en provar les piscines. El temps ens va acompanyar, i en ho vam passsar molt i molt bé. Mireu quines fotos!

divendres, 6 de juny del 2014

P5: Excursió al Manol

Els nens i nenes de P5, el divendres dia 30 van anar d'exursió al riu Manol. Van caminar, jugar, es van remullar ... Mireu que bé s'ho van passar!!!

Coet d'aigua

Durant el projecte de l'aigua, els pares d'en Joan Morales de P4A , ens vàren fer una demostració enlairant un coet d'aigua. Va ser tota una experiència que ens va agradar molt. Moltíssimes gràcies!!!

Tallers d'aigua

Els nens i nenes d'educació infantil, la setmana del 19 al 23 de Maig s' ho varen passar super bé jugant i aprenent moltes cosses de l'aigua. Mireu que bé ens ho vam passar!!!